![]() |
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
sinuzit problemim söz konusu degil. biraz bronzlaşmamdan kaynaklı tatilden sebep fakat göz cevrem ne yazıkki original hali bu
genellikle masa başı pc başında calısıyorum günde 9 10 saat pc ye bakıyorum ailemde söz konusu ama cok hafif benimkisi cidden cok anormal sanki bir uyuşturucu bagımlısı misali ama tabiki söz konusu bile degil. sigarayı da bıraktım 3 5 ay kadar oldu uyku düzenim 0 neredeyse hiç yok denilebilir ama yine de uyku saatim aynı belki 1 de yatmam gerekirken 3 4 olabiliyor ama 7 8 saat uyorum günde durum böyle. birde fark ettiyseniz göz kapagımda ciddi morluklar var göz altı hadi neyse bir cok insanda var fakat göz kapağında bu morluklara sahip pek kişi tanımıyorum ve şaşırıyorum neden böyle tedavisi nedir nasıl yapılır kısacası cok ciddi anlamda çözüme ihtiyacım var teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
|
|
|
|
#13 | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
cildiyeye gittim geçmiş zaman önce gözlerimi çok yordugum söylendi pc ye 10 saaat bakmamı ele aldı ve bunu söyledi cildim ince bir yapıya sahip bu söylendi çok yağlı ve ince bir cilt yapım var kan tahlili sayımı demir ölçümü gibi şeyler yapılmadı hayır söylenmedide fakat bi arkadasım doktor murad adlı bir c vitaminli gözaltı morlukları torbaları v.s gibi bir ürün tavsiye etti o bu ürün ile toparlamış göz çevresini aşşağıdaki linkte bahsettiğim ürün ne yapmalıyım tekrar doktor a mı gitmeliyim ee sizinle konuşuyorum gerçi veya gidip ölçümler mi yapmalıyım teşekkürler iyi çalışmlaar http://www.marketimstore.com/product...ee74d3c50e9235 |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
MORLUKLAR için hastalarıma sabah akşam HİRUDOİD FORTE JEL öneriyorum. Cildiyeye tekrar git derim.Gitmişken hirudoid sana uygun mu bir sor bakalım. TEKRAR HABERLEŞELİM...
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
peki gideceğim sonra haberleşiriz cok sagolun iyi çalışmalar.
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| göz altı, göz altı morluk, gözaltı, morluk, şişlik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|