![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
Göz önünde uçuşmalar,siyah noktalar GÖZ İÇİ SIVISININ BOZULMASINA (1-2.RESİM) veya
GÖZ SİNİR TABAKASINDA (3.RESİM) incelmeye bağlı olarak ortaya çıkabiliyor. ![]() BELKİ AZALIR ancak tamamen KAYBOLMAYACAKTIR. ![]() SİNİR TABAKASINDA YIRTIK varsa lazer tedavisiyle kapatılabilir (4.RESİM).
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Sevgili Erman Hocam!
Öncelikle bilgilerini, insanları aydınlatmak için kullandığın için yürekten kutluyor ve teşekkür ediyorum. Merak ediyorum; göz ile ilgili tıbbi teknolojinin günümüzde çok ilerlediğini biliyoruz. Acaba bu sineklerin kaybolmasına yönelik teknolojik bir gelişme yokmu? Laser ile neredeyse her tür göz kusuru giderilebiliyorken neden sineklere bir çözüm bulunamıyor. Acaba dünyada bununla ilgili herhangi bir çalışma varmı? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
SİNEK UÇUŞMALARI İÇİN ARGON LAZER tedavisi (1.VE 2.EKLENTİ) yapılıyor.
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
hocam gözde vitreus dejenerasyonu ve lattis dejenerasyon varsa dekolman illahım olurmu nadirmidir korkuyla yaşamak istemiyorum saygılar
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Vitreus dejenerasyonu TEHLİKELİ DEĞİLDİR endişelenme.
Lattis dejenerasyon (1.RESİM) yüz kişiden onunda vardır.Yani görülme sıklığı %10. Bununla birlikte dekolmana (2.RESİM) dönme riski %1'in ALTINDA. Genel olarak TEDAVİ DAHİ GEREKMEZ.
|
![]() |
| Etiketler |
| sinek uçuşması |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|