![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
dün banyo yaparken sol gözüme baya bi sabun kaçtı ve sol gözümün kenarı ( dışa doğru olan taraf burun tarafı değil ) biraz açıldı ve kapanmöadı dunden beri yani buda geldi beni buldu dundne beri esiyo arada kaşınıyo bazen acıyo ama o açık olan kenardan hava girio esiomuş gibi oluyo esiyo yani napmam lazım diğer tarafa göre bakıyorum biraz acılmıs nası kapanır
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
Çok sıkıntı yapıyorsa daha fazla bekleme muayeneni yaptır. Damlalarla kolayca geçer,canını sıkma.Ancak hangi ilaç gerekir tam bilemiyorum.
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
çapak falan değil yani sabun kaçtıktan sonra gözün kenarının açılması mümkünmü banamı öyle geliyor anlamadım ama sanki açılmış gibi şuandada 2. gün oldu hala esiyor gözüm doktora gitmesem kendiliğinden geçermi kanlanma falan yok esiyor şuanda
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
Belki ciddi bir şey değildir ancak yine de emin olmak lazım. Daha fazla bekleme muayeneni yaptır derim.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
gittim doktora göz yası damlası verdi ama değişen bişey yok hatta daha fazla esiyo internetten bakıyorum göz kuruluğu belirtlernden gözde soğukluk esinti yok bende batma yok kızarklk yok kanlanma yok cok az bazen aksıntı ama cok fazla sık sık esinti gözde rüzgar esiyomus gibi oluyor acıkcası ben bu doktora pek güvenemedm gözüme bakınca sanki en köşede gözün kanlı kısmını korur ya göz kapağının dışı sanki orası açılmış sürekli hava giriomus gibi oluyo bıktm artık bi sabun kactı neler oldu bu esinti hissi neden olabilir
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
ANLADIĞIM kadarıyla çok canını sıkıyor bununla birlikte nette çözmek kolay değil gibi.BELKİ DE başka bir uzmana danışmak lazım.Gözde soğukluk bazen dolaşım bozukluğunda olur.Bence bir başka uzmana daha görün.
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
yani göz kuruluğundan olmazmı bu ? yemin ederim gözüme sabun kaçmaasıyla başladı yani o tahriş etse ondan dolayı olsa kendilğinden geççek olsa bu kadar büyütmem ama ne olduğunu ne olabileceğini bilmediğimden korkuyorum göz yaşı damlası kullanıyorum bosunamı kullanıyorum göz kurluğundan değilmidir sizce bu ? ve sabun kaçmasıyla ne alakası var ve bu sabun göz kapağının köşe tarafını tahriş edip yakabilirmi veya açabilirmi orayı
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Administrator
|
Daha fazla beklemeden muayeneni yaptırman lazım.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|