![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
GÖZ KAPAĞINDAKİ atmalar daha çok yorgunluktan,stresten olmaktadır.
![]() Bazen de guatr hastalıklarında (1.RESİM) böyle sorunlarla karşılaşıyoruz. Kırpmalar devam edecek olursa göz kontrolünüzü yaptırmanızda fayda var. DOLAŞIM BOZUKLUĞUNA bağlı migren olabilir (2.VE 3.RESİM). Bunun yanında göz allerjisi,göz kaslarındaki sorunlarda böyle şeyler yapıyor. (4.VE 5.RESİM).
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Erman bey merhabalar,
bu göz seğirmesi durumu devam ediyorsa ne yapılmalı? lens kullanıyorum, grafiker olduğum için ekrana bakmak durumundayım ama beni çalışamaz duruma getirdi 5-6 dk bir oluyor ve elimle gözümü tutmazsam devam ediyor.. nasıl bi çare bulabilirim şimdilik? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
TİTREME gibi mi yoksa KASILMA gibi mi?
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
titreme gibi... bazen sıklaşıyor.. kendiliğinden açılıp kapanma yok ama sürekli titriyor.. elimle gözümü tutuyorum anca öyle duruyor..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
herhangi bir ağrı sızı yok.. sadece lenslerden dolayı yanma olduğu için gözlerimi arada bir sıkarak kapamak zorunda kalıyorum.. arrkasından seğirme başlıyor yine...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
1)Lens alerjisi (1.RESİM) 2)GÖZ KURULUĞU (2.RESİM) 3)GÖZ kaslarında spazm (3.RESİM) 4)YÜZ SİNİRİNDE tahriş (4.RESİM) GÖZ + NÖRÖLOJİ MUAYENESİ YAPILIP GEREKİRSE BEYİN MR (5.RESİM) GEREKİR.
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
başınızın belası kusura bakmayın sizide fazlaca rahatsız ediyorum.hocam sağ gözümde seğirme başladı solda yok mesela gün içinde bikaç kez tekrarlıyor 5-10 sn sürüyor bazen ard arda oluyor.sağ göz haricinde olmadı.uyku düzenimde biraz değişiklik oldu gece uyku uyuyamıyorum uykum kaçıyor gündüzleri yorgun oluyorum haliyle sonrasında aksam yorgun düşüyorum en fazla 2 saat sonra uykusuzluk baş gösteriyor.saba kanlanmalarım azaldı ama geceleri gözlerim sabah olduğundan daha kanlı gibi.ama sabahları daha az ve soğuk suyla yıkaınca geçiyor.göz çapağıda beyaz küçük ama nasıl desem daha kıvamlı gibi önceki gibi değil.hocam ne önerirsiniz? neyapmalıyım. başka bi rahatsızlığımmı var.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Administrator
|
Alıntı:
SEYİRMELER gözle ilgili değil gibi.Başka bir rahatsızlık olabilir HAKLISIN. UYKUSUZLUK pek hayra alamet değil.UYKUSUZLUK olduğu için bence BEYİN-SİNİRLE ilgili olmalı. NÖRÖLOJİ uzmanına git derim.Sonuçtan bana haber ver.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| atma, göz, kapak, seğirme, seyirme |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|