Hocam sol gözüm %100 goruyo ama sağ gözüm hiç bi yazıyı okuyamiyom muaf olur muyum.
Hocam sol gözüm %100 goruyo ama sağ gözüm hiç bi yazıyı okuyamiyom muaf olur muyum.
GÖZ DERECESİNİ DÜŞÜRME >>> GÖZ JİMNASTİĞİ
SİZE EN YAKIN >> GÖZ DOKTORLARI
ASTİGMAT GÖZ TESTİ >>> GÖZ BOZUKLUĞU >>>
GÖZ YORGUNLUĞU *** GÖZ NASIL DİNLENDİRİLİR *** GÖZ EGZERSİZLERİ
0,25-0,50-0,75 GÖZLÜK >>> NE ZAMAN TAKMAK GEREKİR
GÖZLÜK CAMI ÇİZİK GİDERME *** GÖZLÜK CAMI TEMİZLEME
GÖZ AKINI BEYAZLATMA *** GÖZ KIZARIKLIĞINA DAMLA
Merhaba hocam baktım teste 20/200 E harfini bile okuyamadım hem 1 metre hemde 3 metre denedim.
hocam ben yeni üye oldum size bir sorum olacak
RİGHT
REF
sph cyl AX
+0,25 +0.50 55
+0,25 -1,25 142
+0,25 0,00 180
+0,25 +0,50 55
LEFT
+0,25 0,00 180
+0,25 0,00 180
+0,25 0,00 180
+0,25 0,00 180
RD :68 MM
ambliyopi ezotropia gibi terimlerde devlet hastanesi %20 rapor verdi iş yerleri hekimleri uzman göz doktoru senin bir gözün hic görmüyor iş bulamıyorum astım baslangıcı vede bel boyun fıtıgıda var pskolojimde bozuldu.Benim bir gözüm hic görmüyormu yada göz tembeligimi var anlayamadım.
görme oranını bilmek lazım
göz testi >> http://www.medidora.com/board/showth...yo-pomem-miyop
İyi günler hocam göz tembelligi sonrada oluşur mu ? Lazer ameliyati oldum sağ gözüm 2.50 sol gözüm sol gözüm 1 numaraydi ama daha onceleri gözümde hic bir sorun yoktu 5 sene önce ehliyet aldım göz taramasında hic bir problem çıkmadı yazıları gayet iyi okudum ameliyatttan sonra suan iki gözümde 1 derece astigmat var ama sag gözümle daha az görüyorum
İyi günler hocam göz tembelligi sonrada oluşur mu ? Lazer ameliyati oldum sağ gözüm 2.50 sol gözüm sol gözüm 1 numaraydi ama daha onceleri gözümde hic bir sorun yoktu 5 sene önce ehliyet aldım göz taramasında hic bir problem çıkmadı yazıları gayet iyi okudum ameliyatttan sonra suan iki gözümde 1 derece astigmat var ama sag gözümle daha az görüyorum merak ettiğim tembbellik sonradan olursur mu
Merhba hocam ben 21. Dönem pomeme girdim anca aklıma takılan bir şey var. Gözlerim de doktorun yazdığı ifade ile sol gözümde 0.7 tama ulaşmıyor. Diye bir ifade var bu durumda elenirmiyim yönetmelik de göz tembelliği ile alakalı bir şey yazmıyor. Şimdiden teşekkür ederim.hıcam doktorun yazdığı 0.7 ifadesi ne demek oluyor? Gözlerim onda 7 görüyor mu yoksa görmüyor mu demek oluyor ?
Bu Konuyu Paylasin !