Gözlükistemeyen Nickli Üyeden Alinti
Hocam merhabalar foruma yeni kayit oldum yeni konu açamadıgım icin mesajimi burdan yazıyorum. 19 yaşındayım hassas gözlere sahibim kendimi bildim bileli yazları gözlerim kanlanır güneş alerjim var ama asil sorunum bu degil.3 4 aydan beri gözlerimde ağrı bulanık görme gibi sikayetlerim var bu sürecte 2 kez doktora gittim.sol saÄ£ 0.25 miyop ve sol 0.50 hipermetrop sağ 0.25 hipermrtrop cikti astigmat yok.size sorum su sanki sol gözum yakin gormede problem yasiyor gibi.ve bu bahsettigim agri bulaniklik problemleri sol gozumde oluyor genelde gözlügum var doktor verdi 2 ay once arada takiyorum rahatlatiyor gozlukle kitaplari daha rahat okuyorum ama ben gozluk takmak istemiyorum sag gozumde gormede sikinti yok ayrica uzagi gormedede pek sikintim yok benim goz numaralarim dusebilirmi hocam ayrica iki gozum arasindaki 0.25 lik fark gormeyi ne kadar etkiler.sol gozumun de 0.25 e dusmesi gibi bi ihtimal yokmu belki cok onemli degil sorunlarim ama biraz evhamli biri oldugum icin kafama cok takiyorum cevap verirseniz sevinirim hocam simdiden tesekkurler
Bu Konuyu Paylasin !